Seramızda dikim zamanı mayısın sonunda başlamaktadır. Bundan dolayı üretimimiz ağustostan bir sonraki yılın mayıs sonuna kadar devam etmektedir. Jeotermal kuyularımız zorlu kış koşullarında bile kasımdan şubata kadar ortalama 700 tonluk üretim yapmamıza olanak vermektedir. 

 

    Seramızda kullandığımız Hoogendoorn otomasyon sistemleri sayesinde; iklim, su ve bitkilerin ihtiyacı olan besinlerin yönetimleri otomatik olarak, gerekli miktarlarda yapılabilmektedir ve bu sayede doğal kaynakların israfı engellenmektedir. Sahip olduğumuz otomasyon sistemleri bitkilerin kontrollü beslenmesine olanak sağlar ve bunun yanı sıra normalde bazı elementlerin fazla alınmasından oluşabilecek zararlı etkilerden kaçınmayı sağlar. Üretimde toprak yerine hindistan cevizlerinin kabuklarının preslenmesiyle elde edilmiş 100% organik ‘cocopeat’ adı verilen materyaller kullanılmaktadır. Cocopeat sayesinde topraktan bulaşabilecek hastalık riskleri sıfıra iner ve aynı zamanda hiç kireç barındırmaz. Seramızda kullandığımız Bombus arıları herhangi bir  kimyasal ilaç kullanmayı ve/ veya hormon kullanmayı gereksiz kılmıştır. 

    

    Kalite bir numaralı önceliğimiz olduğundan ötürü alanında deneyimli genç kadromuzla beraber, ürünlerimiz siz müşterilerimize ulaşana kadar her türlü aşamanın takibini yapıyoruz ve geri bildirimleriniz sayesinde işimizde başarılı olduğumuzdan emin olabiliyoruz.